Mew Pudding

♥ Kon'nichiwa♥

Random stuff

Publicerad 2012-05-31 19:12:32 i Vardag

Nu sitter jag och jobabr på min senska berättelse.  Den ska vara inne på fredag nästa vecka men jag vill ändå bli klar med den så snart som möjligt. det är nämligen så att jag är ganska duktig på att skriva lite för långt när det gäller egna berättelser. lilla historia handlar om en tjej som är ensam hemme och så får hon reda på att två stora gelé klumpar har invaderat hennes hus. Och så ska hon hjålpa dom att rädda desra och hundratals andra blobb (det hater gelé glump rasen) familjen från den hemska galna proffesorn Fin Hatt. Sen har jag typ inte kommit längre. Jag hoppas att det blir bra i alla fall. Vem vet jag kanske lägger upp lite av den så ni får läsa när den är klar om ni  vill.
Nu måste jag tillbaka till arbetet.
^o^

Då var man 13 då.

Publicerad 2012-05-30 14:59:19 i Vardag

Idag är det min födelsedag! YEEEY! Jag har fått en maaaassa fina presenter från familjen. Fast den från min syster är lite jobbig. Jga har nämligen inte fått själva presenten än utan bara en ledtråd. Det är en liten pappers lapp med en droppe på. Typ sårhär ser den ut:
.
Jag fattar vekligen inte vad det för något. Hon värgrar säga något. Ni kanske kan lista ut det åt mig? Hehe. Eller inte. Hur som helst så var dom felsta presenter jag fick böcker. Jag fick:
  • döden i din ögon
  • slutet
  • arvet
  • syster
  • jellicoe road (engelska)
  • eld
  • lycky star (manga på japanska)
  • någon annan japansk manga som jag inte vet vad den heter eftersom att den är på japanska...
  • ett hus utan speglar
Sen så fick jag några andra saker också:
  • bodyshop jordgubbs kit
  • pengar. :D
  • någon konstig "lär dig japanska" CD
  • den mystiska dropp ledtråden från in syster.... o.O
Det finns bara tre dåliga saker med den här dagen och det är att:
  1. det är mitt i veckan så alla kan attackera en i skolan
  2. det var matte prov på matten ( tänk om man hade matte prov på svenskan...)
  3. jag hade hemspråk som är den största plågan i mitt liv. T.T
Men dom bra sakerna är ju måga fler så det blir ju bara bra saker kver! ^0^
Det här bliv ett väldigt långt inlägg så om du har läst hela vägen hit så är du en snäll person. Eller bara någon som inte har något att göra. Hehe. Jag hoppas att du är en sån som jag nämde först. Men man måste ju få ha tråkigt ibland.
Hajduu!

frilufts dag

Publicerad 2012-05-29 17:49:31 i Vardag

Är friluftsdag ett eller två ord?

Idag var det filufts dag i skolan. Hela min korridor (hela 6:an) gick till hellasgården. Motion! Yeey...-.-
Jag hade planerat att det skulle bli jätte varmt och att man skulle döda för att få bada. Men jorden hade andra planer. Det blev runt 16°c och det var väldigt nära att jag inte badade. Vattnet var faktiskt varmare än man trodde men när man gick upp igen så var det inte lika kul längre. Haha. jag typ sprang runt och plockade på mig en massa handduckar från mina vänner.
Idag hade varit mycket roligare om vi inte hade haft en massa mini lektioner. Vi hade en om blad, en där man skulle skpa ord med växter, en om allemansrätten och en om överlevnad. Den sista jag nämnde var vekligen helt värdelös. Det ända vi fick göra där var att skriva en "packlista" för vad man skulle ha med sig ut i skogen om man var tvungen att spendera några dygn där. Vi fick inte lära oss om vilka växter som gick att äta eller hur man hittar vatten. Bara skriva. Bra sätt att överleva på va?
Nu ska jag gå och packa min väska inför träningen ikväll. Jag vill vekligen inte träna idag men jag känner mig lite tvungen för att jag skippade träningen igår. Juste! Jag har inte berättat något om pingst cupen som jag spelade i helgen. Vi vann! HAPPY!! På 6 matcher så gjorde vi 14 mål och släpte bara in 1. Mycket bra. ^^
Jag orkar inte skriva så mcyket detaljer om hela helgen men jag kanske gör det i ett annat inlägg.

Måndag

Publicerad 2012-05-28 18:26:15 i Vardag

Ledsen att jag inte uppdaterade igår när jag kom hem men jag var jätte trött och ville bara gå och lägga mig.
Idag har varit som alla andra måndagar. Jag har börjat 8.10 och slutat 14.30. efter skolan så åkte jag och några andra vänner till liljeholmen och shoppade lite. Jag köpte 1 och ½ bikini och nästan en kjol men jag betsämmde mig för att inte köpa den.
Jag tycker lite synd om min kompis just nu. Hennes mamma fyller år idag och hon haed sagt att hon skulle vara hemma halv 6. Men vi har ju typ 0 IQ så vi åkte fel och hon kom hem typ 10 över 6.....Ja. Som sagt så tycker jag väldigt synd om henne.
Nu ska jag försöka äta så mycket godis som möjligt innan maten ^.^ jag är en riktig gottegris.

Eskelstuna

Publicerad 2012-05-26 08:34:41 i Vardag

Nu ska jag alldeles strax sätta mig i bilen och så ska vi åka iväg till Eskelstuna. Där ska jag spela en cup som heter pingst cupen. När jag är där så kommer jag antagligen inte ha någon tillgång till dator så det kommer inte bli någon upptatering. JAg kommer komma hem rum 5-6 på söndag sen får vi se om jag lägger in något inlägg.
Wish me luck

6 dagar kvar!

Publicerad 2012-05-24 16:05:04 i Vardag

Nu är det bara 6 dagar kvar tills min födelsedag! YEEY! Det är ju ändå ett tag men jag är ändå super peppad! ^0^
Det finns typ bara en nackdel med att min födelsedag kommer om 6 dagar, och detär att den är mitt i veckan så att alla kan gratulera mig hela tiden. T.T jag hatar när folk gör det!
Nu till något helt annat! Idag kom våran gammla bildlärare på besök. Hon har bott i Afrika i typ ett halvår och nu ska hon flytta till... någonstans i norr tror jag. Hon är vekligen en jättebra lärare men hon kommer inte att komma tillbaka. Änuu en random sak: Nu känns det vekligen som att sommren är här. Det är varmare ute än inne. Mys, mys. På tisdag så ska vi ha fridluftsdag i skolan och vi ska till hellasgården. Inte kul.  Men jag klarar mig nog.
Ikväll så ska jag på kolloinformations möte. Jag har ingen aning om var det är eller när det här men min  mamma sa att hon skulle ringa mig... vi får väll se hur det går.
Clannad

Hallå? Var tog du vägen?

Publicerad 2012-05-23 17:13:21 i Vardag

Det är lite creepy. Ibland så bara försvinner ljudet från datorn (den jag skriver på nu) helt och det går liksom inte att få tillbaka. Man får bara vänta till det bestämmer sig för att komma tillbaka igen. :/
Det som jag just beskrev händer just nu. Och jag förstår inte vad det är som orsakar det. Jag satt, helt som vanigt och lyssnade på musik, när helt plösligt: POFF! Så försvann ljudet! GAAAH! Jag blir galen?! Jag kan typ inte sitta vid datorn utan musik. T.T
Jag hoppas vekligen att ni inte får sånna här problem med era datorer, för det är inte kul. Man kan liksom inte göra något åt det. Äh, jag går och rita istället ^ω^
vilken passade bild Google bestämmde sig för att ha idag

To hot for jeans

Publicerad 2012-05-21 16:38:41 i Vardag

Idag valde jag att ha på mig ett par jeans. Och...jaa.... jag typ dog av värme när jag bara satt utomhus. Och så har jag typ sprungit runt som en höna hela dagen . O.o'
Nu efter skolan har jag och min kompis varit en park som heter Skyfallet men alla kallar den för Peters park. Jag fattar inte varför dom inte döper om den. Där gjorde vi lite allt möjligt. Vi gungade, åke kana, hängde i konstiga däck saker och åkte lita skate board. Om vi inte hade haft hjälm på oss att vi ,eller i alla fall jag, typ varit död nu...
Nu ska jag äta så jag kon springa på tränignen utan att få håll. Men om jag inte år alls så skulle jag ju inte få håll över huvud taget. Eh, vi skiter i det där. ^^

Skateboard och chokladbollar

Publicerad 2012-05-20 15:19:09 i Vardag

Det visade sig att jag inte behövde hela dagen för att städa, bara halva. Jag har åkt skateboard med min syster (jag är inte alls bra). Och nu har jag gjort chokladbollar helt själv. Dem flesta har antagligen bakat helst själva förut men jag tror faktiskt att det här var förste gången jag var helt själv i köket och bakade. Det är ju lite halv skumt. Men igentligen så är det inte såå konstigt när man tänker på vilken nivå i matlagning jag ligger på. Typ 2 av 1000. Hehe.
Men chokladbollarna blev faktiskt förvånadsvärt goda. Trost att jag hade i 1 dl vatten istället för 2 matskedar.
0///0
-
Nu borde jag nog gå och ta ut dom ur kylskåpet. Tyvärr så har jag ingen bild på dom men jag har bilder från google.
^^

Mums mums!
:3

Städa hela dagen

Publicerad 2012-05-20 09:43:07 i Vardag

Det Är typ 80% chans att det här blir det ända inlägget idag. Jag måste antagligen städa hela dagen. Det är min städhelg och jag städade typ ingeting igår så... Ja. Wish me luck!

Tagen på bar gärning

Publicerad 2012-05-19 10:51:50 i Vardag

Jag vet typ en av mina födelsedags presenter nu! Haha. Först så väckte mamma mig när hon tog mina tokyo mew mew böcker från mitt rum (det var inte meningen att väcka mig). Sen när jag gick upp så kom jag på henne sitta vid datorn med typ tre olika bok sidor uppe. Snacka om tagen på bar gärning. Haha. Jag har inte hela tokyo mew mew serien så det var därför hon hämtade dom jag hade så hon kunnde se vilka jag inte hade. ^w^
Bara 11 dagar kvar till min födelsedag! YEY!

Det vore ganska coolt att ha en sån

För er som inte sätt Tokyo mew mew så är det en av en av huvudpersonernas vapen. ^.^

Inu x Boku SS

Publicerad 2012-05-18 19:08:56 i Anime

Jag kom på att jag inte har tipsat om anime på ett tag. Så här får ni en länk till en super bra serie. Tyvärr är den ganska kort men, för mycket av det goda kan bli dåligt
klicka på bilden eller HÄR för att komma till serien

Min syster kom just och gav mig värsta läskiga ryggmasagen (stavas det så?). Det känns som att hon fortfarande maserar mig! :O

Lite tekniska problem..

Publicerad 2012-05-18 17:22:09 i Vardag

Om ni inte har sett det så är det en ny design uppe. Men headern vill inte sätta sig på rätt ställe hur jag än gör. :(
Vet någon av er hur man kan fixa det? I sånna fall snälla kommentera. Jag vill ju inte att ni ska komma in på den här bloggen och se en jätte konstig design. Jag hoppas att det löser sig snart :)

Vi är ganska lika

Publicerad 2012-05-18 16:47:00 i Roligt

Om man söker på Hatsune Miku på google och sen går man in på wikipedia länken och skrollar ner lite så ser man lite information om henne. Och det visar sig att jag är ganska lik henne på ett sett. :)
Jag är:
158 cm lång
jag väger 42 kg
jag fyller år den 30/ 5 och hon den 31/8
Okej vi är inte så lika men det är något i gämförelse med någon som kanske väger 52 kg, är 170 cm lång och född den 7/3 och kanske är 70 år gammal. Jaa.... Är ni något lik Miku?
(jag publicerar det här inlägget i roligt bara för att jag är är så tråkig.... *0*)

Brave

Publicerad 2012-05-16 14:25:47 i Videos

Jag vill så gärna se den här filmen!

Paradise

Publicerad 2012-05-14 14:54:13 i Musik

Coldplay - paradise

Bloglovin

Publicerad 2012-05-13 09:19:12 i Vardag

Jag vill bara påminna er om att ni gärna får följa min blogg på bloglovin.

Det finns mycket bra musik där ute

Publicerad 2012-05-11 08:49:59 i Musik

Jag vill ju inte att ni ska tro att jag bara lyssnar på Volcaloid dagar in och ut. Jag lyssnar även på Muse, Paramore, The glitch mob och johnossi. Detn är alla bra band som jag starkt rekomenderar att ni lyssnar lite på. :)
Här får ni en låt från paramore som heter Brick by boring brick:

en dag full av saker

Publicerad 2012-05-10 16:07:42 i Vardag

Idag har vi haft det sista nationella provet i engelska. Jag tror det gick bra man jag var inte så duktig på att hålla mig till ämnet. Man skulle skriva om framtiden och jag skrev om en kanin som var vilse i en skog som hette: you will never get out of here alive if youre not a superhero forest och där fanns det springande morötter. Jaa....
På vägen hem fick jag två dipper (super god godis) av en kompis. Den ena åt jag på resten av vägen hem till mig. När jag kom till dörren så kom jag på att jag ahde glömt att lämna in en lapp om hemspråket. Man skulle typ lämna in den om man ville gå på hemspråk nästa läsår också. På vägen tillbaka till skolan på tänkte jag att jag kunde äta min andra dipper. Så jag skalade av en bit papper (den har papper på sig) och åt den biten som var skalad när jag svalt den biten (ja, det är nådvändigt att beskriva allt i minsta detaj... xD) så tog jag en till bit utan att skala. Och så fortsatte jag tills det bara var en liten bit kvar. Då kollade jag på den och förstog att jag ätit upp allt papper också. Go Astrid!
Sen när jag var på vägen hem från skolan (igen) så såg jag en kille som hade lite anurunda frisyr.
så här såg hans huvud ut bakifrån:
fint jag ritar va?
kom ihåg att det där ↑ är baksidan av hans huvud

Data nördarna

Publicerad 2012-05-09 17:09:16 i Vardag

Nu är jag hemma hos min kära vän Mai. Min andra lära vän Molly är också här. Hehe...
Just nu sitter Mai och Molly och gillar mall world på facebook.
Jätte trevligt :) idag hade vi crazy hair Day i skolan. Det var jätte roligt! Min kompis sa typ hundra gånger att jag såg ut som en ond syvmamma som hamnat i fel tid. Jag vet inte men kanske. ^^
Jag bloggar från min Mais mobil och tyvärr så tog hon igen bild på mitt hår. T.T👎😭😲😢💦 Fina gubbar va?

Våra ben/ fötter

Engelska nationella prov idag :(

Publicerad 2012-05-08 16:01:30 i Musik

Idag har jag haft nationella prov i engelska. Om du går i 6:an så har du antagligen också haft det. Jag tror att det gick bra men jag är inte så säker. Det vara ganska lätt, i alla fall för mig. Alla är ju olika. Jag har just övertalat min pappa att köra mig till träningen idag. Fast det var inte så mycket övertalning. Jag sa bara att jag inte hittade dit (det var på något konstigt ställe som inte någon som helst aning om var det ligger) och så ringde han och sa att han kunnde skjutsa mig. Väldigt onödigt sammtal. Jag borde nog gå och äta nu men jag ska bara lägga upp denna lilla sak som jag just hittade ^0^
jag tror den är typ på italenska..... xD

jag kom verkligen inte på någon rubrik så ni kan bara låtsas som att den här inte finns :)

Publicerad 2012-05-07 16:32:41 i Vardag

Förlåt att jag inte har bloggat men min syster har haft datorn 24/7 senaste tiden. I alla fall när jag har varit hemma. :( Jag vill verkligen ha en egen dator. Idag va en helt ok dag. Vi hade matte, NO pch ja... tråkiga saker :D Nu ska jag ägna mig åt en serie som heter: Kamikaze Kaitou Jeanne. Jag är bara på avsnitt 10 av 44 men den verkar bra :)

LÄNK!

Två bra men lite halvt dåliga morgonar i rad

Publicerad 2012-05-04 08:58:06 i Vardag

Under natten få fick min klocka som jag har på mitt nattduksbord slut på batteri så den stannade på 9.45 och idag borjar jag 10.10. Jag blev as stressad jag typ sprang in i köket. När jag kom in dit så frågade min mamma varför jag var så stressad och jag svarade att jag skulle komma försent snart. Då sa hon: Nej, kolla på klockan. Jag gjorde det och det visade sig at klockan bara var 7.10. Lite halv jobbigt. Hoppas ni inte får lika jobbiga morgonar. :)
Men jag fick i alla fall sovmorgon

Reningsverket

Publicerad 2012-05-03 15:02:44 i Vardag

NU är jag hemma från ännu en skoldag. Vi började 9 med NO sen hade vi SO. Efter lunchen så åkte vi till ett reningsverk för att se hur det gick till där. Det var faktiskt trevligt. Det lutade inte så illa som man kan tro men det luktar ju inte diretk som rosor. Hehe. Det kommer kännas lite konstigt att dricka vatten nu. Även om reningsverket inte renar driksvattnet. Nu ska jag stoppa i mig en lasange och sen sticka till träningen. JAg känner verkligen inte för att träna nu när jag har gått hela dagen men jag känner mig lite tvungen. Jag har nämligen skippat ganska mycket matcher och träningar dom senaste veckorna.
Jag vet att det här kommer att låta konstigt men det känns som att björkarna håller kvar sina löv bara för att retas med mig. Jag blir så irriterad! Dom vägrar att komma ut! Aja, dom måste ju komma ut någon gång. :) ha en bra resten av dagen. ♥
jag älskar björkar ♥

Det är bara för lätt att lura mig

Publicerad 2012-05-03 08:25:39 i Vardag

För några minuter sen så sickade jag ett sms och frågade min kompis om vi började 9. Jag visste det men jag ville bara vara säler för klockan var 8 då. Hon skickade tillbaka att vi redan hade börjat. Jag fick typ panic! Jag sprang ut i hallen satte på mig skorna och skulle precis springa ut ur dörren när hon skickade: Jag bara skoja! :)
JAg hatar när folk gör så. Jag blir så rädd och sen så bara var det inte så. Om ni är snälla vänner så gör ni inte så. Men om ni vill att era kompisar ska dö av hjärtattack så är ju det ett bra sett ;)

Nu är våren här på riktigt :D

Publicerad 2012-05-02 14:40:05 i Vardag

Det är äkta vår känsla man känner man går ut nu. Härligt! JAg älskar vekligen våren. Men allt är ju inte frid och fröjd. Det finns ju skolan och alla dessa läxor som aldrig slutar komma. Men sen kan man ju göra som jag och göra dom i sista minuten också. Heheh. NU ska jag kolla på Inu x Koku SS som jag började kolla på igår tror jag. Den är jätte bra än så länge men jag har ju inte kommit speciellt långt än.
Jag har fått en fråga om var jag ser all denna anime. Det gör jag på animefreak.tv . Om ni har klickat på länkarna jag har lagt upp så vet ni nog det men det kan ju vara bra att veta det om man inte vet det. He...
Jag borde nog sluta skriva innan det är inlägget blir ännu konstigar. O.o
Heeeejjåååååå.........! :O

Maj brasan 2012

Publicerad 2012-05-01 16:50:39 i Vardag

Ledsen att jag inte bloggade igår men när jag kom hem från majbrasan och skulle sätta mig vid datorn så sa hon att hon behövde den för skolarbete.
Majbrasan var inte den bästa jag har haft (jag tappade typ bort mig själv var tionde minut), men den var väldigt helt okej. Jag var med mina vänner hela kvällen. Till största del gick vi bara runt och pratade men vi gjorde lite andra saker också. Köpte lotter, köpte godis, tittade på brasan, letade efter menniskor som vi tappat bort, köpte godis (jag köpte mycket godis..) och en massa andra saker. :D När Typ alla hade gått hem och lotteri saker och andra stånd börjat stänga så kom det en grupp med eld menniskor. Jag vet inte riktigt vad det heter men dom höll på och gjorde en massa konster med eld och det var bara almänt coolt. Jag vill kunna göra sånt..
Sammanfattat så var det en bra dag!
Nu har jag varit ute med katten för första gången iår. Han blev överlycklig när vi tog fram hans sele. Haha han började sippa och allt. Hn brukar inte vara så glad över att gå in men nu sprang han upp för trappan och in i lägenheten. Men kanske bara för för att min syster ropade på honom från balkongen. Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jga är inte på rit humör och om jag börjar titta på anime kommer min mamma att döda mig. Hehe. Hon hatar att jag sitter vid datorn så mycket. Oj va långt jag har skrivit! Jag kanske borde sluta innan det blir värsta uppsatsen. Ha en bra dag på er! ♥
HAHAHAHHA!!!

Om

Min profilbild

Astrid

Hej och välkommen till min lilla blogg. Jag som skriver här är en anime och manga älskande tjej som gillar att rita och dansa. Jag går på fotboll (vilket är lite ologiskt efter som att jag gillar dans mer) och jag går i skolan (vilket inte alls är konstigt). I den här blogggen tipsar jag om bra anime och lite annat som jag kan kommas tänka på. ^^ Jag hoppas att du gillar och följer den här bloggen. ❤

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela