Mew Pudding

♥ Kon'nichiwa♥

bröd gjersimojjer

Publicerad 2012-07-30 12:12:38 i Vardag

i morse när jag gick in i köket såg jag en liten korg med fem stycken fina små bröd gjersimojjer. Jag minns inte vad dom heter men dom ser ut så här:
 
 
PS.
Dom är super goda!

Vän

Publicerad 2012-07-29 19:08:14 i Vardag

Imorse (kl 12) så kom min kompis och knackade på dörren. Haha, jag satt fortfarande i pyamas. ^^
Vi har varit tillsammans hela dagen elelr i alla fall hela min dag. Vi gick mest runt utomhus men vi tittade på scot pilgrim vs the world också. Den är verkligen bra. Har ni sett den?
 
 

Bra böcker

Publicerad 2012-07-28 18:57:58 i Vardag

Efter som att jag laser ganska mycket (jag ljög lite med mycket) så tänkte jag göra en lista på bra böker som jag läst/läser. 
  • De utvalda, monstrets dotter
  • slumpens bok
  • cirkeln, eld
  •  the dragons eye, the dragon diary
  • cinder
  • väktarens lärling + dom andra 6 böckerna i serien ^^
  • erebos
  • shiver
  • hungerspelen, fatta eld, revolt
Jag har läser typ bara bra böcker så jag skulle lika gärna kunna rada upp alla böker som jag har läst. Jag klarar verkligen inte av dåliga böcker. Hihi!
 
Har ni kanske läst några av böckerna på listan eller någon annan super bra bok? Jag vill gärna veta!
 
          
 
Några av bökerna i min listas omslag

godmorgon!

Publicerad 2012-07-28 11:28:00 i Anime

Jag tänlte starta den här dagen med et litet anime tips: fuits baskets. Den är verkligen jätte bra! Den har 26 avsnitt, tror jag.....^^
 
LÄNK!

stan

Publicerad 2012-07-27 17:20:51 i Vardag

Nu är jag hemma från stan!
Jag åkte in med mamma efter frukosten så jag hann inte gå till datorn och säga det. Vi gick till en utställning som hette vakert vikt eller något sånt. Det var en massa origami med sarvetter. Det var fint men aldeles för lite saker att titta på för min smak. Sedan gick till kreatima, indiska, lagerhaus och since fiction bokhandeln.
Här är en liten lista på allt jag köte idag:
  • origami papper från kreatima
  • sudd från lagerhaus
  • naruto 4 och death note 2 från sf bokhandeln
  • wii godis sak från lagerhaus 
Jag ska visa en bild på allt lite senare. Ha en fortsatt bra fredag!

typ sådär hade jag också gjort om jag hade en death note... ^^

goodmorning sunshine!

Publicerad 2012-07-25 13:08:08 i Vardag

Jag har inte sovit sådär gått på länge kan jag säga. Det känns verkligen skönt med sin egen säng efter en vecka på en luftmadrass. Jag har inte ätit frukost än så jag borde nog göra det snart. Frukosten är ju trost allt dagens viktigaste mål. ^^ Idag vaknade jag av att min mamma pratade i telefon med någon och det ända jag hörde var: "men va bra! Va snällt att Astrid får komma." i en glad ton. När jag frågade henne så sa hon att hon hade pratat med min kompis pappa. Han hade sagt att jag var välkommen till deras landställ som dom är på nu. Om jag gör det så kommer jag antagligen att åka upp på tisdag för jag har en tandläkarsak då och sedan så kommer min kompis mamma att åka till öland (där är deras landställe) då också, så alla tycker att det är jätte bra ide att vi åker till öland tillsammans! Typ alla förutom jag...... Jag har apsolut inget imot henne på något sätt. hon är jätte snäll och så men, det skulle vara lite pinsamt att sitta brevid (om vi åker upp tillnammans så kommer vi antagligen att sitta bervid varandra) någon som jag inte känner så jättebra i flera timmar i sträck. Ja, ja. Vi får se hur det blir. ^^
Öland
 

Söt video

Publicerad 2012-07-24 19:45:49 i Vardag

kolla vilken söt video jag hittade!!! ^o^
 

va vid stugan hela dagen igår..

Publicerad 2012-07-23 17:01:09 i Vardag

... så jag hann inte blogga. Sorry…
jag jobbade på våran trädkoja som vi har där. Den är ganka liten men ändå ganska fin. Jag och harri gjorde lite vägg och planreade lite hur vi skulle göra med tak och annt nästa gång vi är där. Idag jag jag sett klart Chobits. Den får 12 av 10 poäng av mig. ^^ Den inehåller komedi, romantik och spänning. Allt sammtidigt! Hehe. Om du inte har sett den så hoppas jag att du planarar på att göra det för den är så himla otroligt bra!! :D
  

Jag har inga riktiga planer idag men jag kanske kollar om någon kompis är hemma. Vi får se. Nu ska jag i alla fall gå ifrån datorn. Jag har suttit här hela morgonen. det är inte så jätte bra att slösa bort sommar lovet genom att sitta vid datorn hela dagarna. ^^
 
gå ut och lek!

Hemma för att njuta av resten av sommarlovet

Publicerad 2012-07-21 20:59:33 i Vardag

Nu är jag hemma från Gothia! Det gick ganska bra, vi kom till a slutspel och förlorade i kvartsfinal. Alltså är vi det fjärde bästa 99 laget i världen (Gothia är sedan 2009 utsett till ungdoms VM). Det är ganska coolt... :D
 
Just nu håller jag på och tar ikapp allt som har hänt när jag har varot borta. Det är ganska mycket, men det är kul med bomber....var fick jag bomber ifrån?!
 
Jag är ledsen att inläggen på senaste tiden har varit korta och tråkiga men jag har haft fult upp. Nu när Gotiha är avklarat så har jag inget mer inplanret förutom att jag kanske, kanske ska hälsa på min kompis på öland. Fast inget är betstämt ännu. :) 
 
En bild från Chobits,en serie som jag har köpt i england och börjat titta på. Den är verkligen super duper bra. Självklart ser jag den på japanska men engelsk text. ^^
 
PS.
jag funderar på att byta blogg. Alltsåatt jag kommer att byta namn och sida men inget är betsämt. Jag har desutom inget namn. Den kommer antagligen inte att heta mewpudding.

INLÄGG FULLPACKAT MED ALLT FRÅN MIN VISTELSE I STOR BRITTANIEN

Publicerad 2012-07-13 18:17:23 i Vardag

Förbered er på ett inlägg med väldigt många bilder och super duper många ord.
 
Jag tänker dela upp det här inlägget i dagar så det inte blir så kausigt.
 
Dag 1:
Vi gick upp ganska tidigt på morgonen och tog tunnelbanan till arlanda. Vi hade bara handbagage med oss så vi behövde inte checka in något. Vi gick till någon affär och köpte lite presenter till våra vänner i Girvan och varsin choklad sak (mamma köpte en baunty och hon har fortfarande inte ätit upp den!!). Sedan ställde vi oss i en kö till gaten (tror jag... jag är inte så bra på flygplatser). Det var en ganska lång gö och det gick ganska långsamt så jag och Harri blev lite flummiga. Och så sag jag det: typ två rader framför oss stod ett gammalt par, dom stod bara där och gjorde inget roligt. Men så vände sig mannen mot kvinnan och gjorde liksom hästen biter fast på hennes arm. När han gjort det (han sa inget när eller efter han gjorde det) så ställde han sig bara som att inget hade hänt. Jag och Harri typ dog av skratt! Flyg resan gick utan problem. Vi ladade i edinburgh ganska sent på kvällen så när vi kom till hotelet där vi skulle bo så gick vi ocg la oss på direkten.
 
Dag 2:
Vi åt frukost på hotelet sedan tog vi ett tåg till Glasgow. Vi gick till vandrarhemmet där vi skulle bo och sedan gick vi tillbaka till tåg stationen och tog ett tåg till ayr där vi bytte till ett tåg till Girvan. Där vandrade vi runt lite och upplevde gamla minnen. Vi var vid ett ställe där man kan kolla på fåglar (väldigt litet gratis ställe. Ite alls något stort och fint. Men det är väldigt mysigt), vi var nere vid stranden, vi hälsade på mormor och morfar vi kryrkogården och vivar n en stor fin park nära där vi bodde för 6 år sedan. Jag och min syster skulle precis åka i en rushkana (som var mycket större sist jag såg den...-.-) när det började åska och regna. Vi lyckades komma hem till våra vänner utan några problem. Vi åt middag där och sedan åkte vi tillbaka till vandrarhemmet i glasgow och sov. Sängarna var dom mest obekväma sängarna jag någonsin sovit på!! 
Här är lite bilder från Girvan:
Random sten.. ↑
Fin sak av träd och en halv syster ↓
Det där är skolan som jag gick i för 6 år sedan. ↓
Rolig park ↑
 
 
Dag 3:
Vi shopade typ hela dagen och jag köpte upp typ alla mina pengar... Här är det jag köpte:
 
stewie från primark
Uggle tröja från primark
Mupptröja från primark
Uggle tröja som är varm från primark
vit blus från primark
örn linne  från primark
sudd från någon bok affär som jag inte minns namnet av
Typ världens coolaste sudd!!!!
sudd pussel från en bokaffär
hår munk från primark

gul blus från primark
 
 
Dag 4:
Vi åkte tåg till england (det tog 5 timmar... -.-) och gick av vid någon station där min morbror kom och hämtade oss. Vi åkte till hans hus i en liten by med ca 11 invånare. Han har en hund som heter Chiko och han är super duper söt! Han är en jack russel. ♥! Vi bodde hos Harrold (min morbror) i två dagar så vi sov där två nätter.
 
dag 6:
Harrold shustade (hur stavar man det?) oss till tåg ststionen där vi tog ett tåg till london. Men innan vi åkte så gav han oss £ 20 var!! Snäll morbor!!! :D När vi kom till london så åkte vi tunnelbana och gick till Harrolds hus/lägenhet (vi fick låna en nyckel). Där dumpade vi våra väskor och drog ut på en liten shopping runda i stan. Jag köpte det här:
klänning från en secondhand affär
naruto 2 och 3
filmen tottoro
miku väska
doctor who tidningar
tardis nyckelring
strumpor från topshop
theres an evil monkey in my closet badge
come to the dark side, we have cookies badge
♥ the doctor badge
death note 1 (en tjock version)
ihopvikbar väska
uppvikt ser den ut så här:
litet häst sudd
 
chobits
 
Dag 7:
Vi shoppade men jag var redan ganska mycket i munus så jag bra det här (eller snrare jag valde ut som här min mamma betalade.. ;P):
Blåa fina shorts
något
dom här betalade jag själv
 
 
Dag 8:
Vi åkte hem... Det finns inte så mcyket mer att säga förutom att på flygplanet så var det en lite kille som satt bakom mig och han sparkade och tryckte på min stol hela vägen!!!! Och hans pappa som satt där brevid honom bara satt och pratade jätte snällt med honom som att han inte förstod vad hans son gjorde! GAAAAH!!! Jag blav asa frustrerad!!!!! åobjeväldncldcnldcnldnklä!!!
 
Jag är ledsen att det här inlägget är lite sent men jag har haft forboll hela idag och det tog väldigt lång tid att läggga upp alla bilder och skriva alla dessa ord!
 
Om ni läste hela det här inlägget så är ni BÄST!!! 
 
 
PS.
ledsen om det är lite stavfel lite här och var men jag orkar inte läsa igenom hela för att rätta.. ^^
 
 
 
 
 
 
 

fotboll

Publicerad 2012-07-13 09:33:37 i Vardag

Nu ska jag snart cykla iväg till en slags fotbolls träning med mitt lag. Jag känner mig inte direkt glad över att behöva cykla i 20 minuter för att sen börja träna kl 10 på morgonen... Men man ska väll försöka att vara positiv. Jag ska ju antagligen sluta på fotboll efter sommaren så jag ska göra mitt bästa tills då. :)

HEMMA!!

Publicerad 2012-07-11 20:22:36 i Vardag

Jag faktiskt varit hemma ett tag nu men jg har varit för lat för att blogga..... >.< hehe.....
Under tiden jag har varit hemma så har jag ätit middag och läst lite inlägg på bloglovin. just nu sitter jag och äter ett äkligt äpple och smsar med en kompis. Jag ska lägga upp bilder på allt jag köpte i England + Skotland, lite bilder på Girvan och lite annat roligt om min vistelse i stor brittanien senare eller kanske imorgon.
 
 

snabb shopping i London

Publicerad 2012-07-10 23:11:47 i Vardag

Nu e det mörkt ute. Vi har ätit midddag och håller just nu på att packa ner alla våra saker så att vi slipper det imorgon. Vi har betydligt mer packning med oss hem än vi hade på vägen hem. I alla fall jag. Hehehe... Jag ska lägga upp bilder på allt som jag har köpt när vi kommer hem.
 
Idag har vi inte köpt så mycket. Mest lite mindre saker. Fast min syster köpte ett par jättefina skor och jag köpte en fin hoodie med öron och en liten vit rosett. ^^
 
Nu ska ni få höra (snarare läsa) en rolig sak, När vi var ute på stan så regnade det lite av och till.  När det just slutat regna så droppade det bara lite och så sa min syster: "Det faller saker på mig!" När jag och mamma vände oss om för att titta på henne (antagligen för att visa att vi hörde vad hon sa) så såg vi att det inte var vatten den här gången uten det var fågelbajs!! Hon fick det i håret, på sitt nya hårband, sin kofta , sin tröja, på handen och i ansiktet! Hon ogillar numera duvor....<.<
 
 

London

Publicerad 2012-07-10 11:51:49 i Vardag

Hehe... Jag hann bara med ett tidsinställt inlägg.
Just nu ligger jag på golvet i min morbrors hus i London. Dom har en dator här så jag passar på att blogga lite nu. Här är klockan 10.41 på morgonen. Det e bara 2 timmars skillnad men ändå. Jag hoppas att ni har det bra i sverige. I London e det lite monligt men det kommer nog att klarna upp sart. Eller så börjar det ösregna... -.-
Det nya blogg.se har äntligen kommit till mig. Jag har varit lite halvt avundsjuk på alla bloggare som fått det men inte jag. Jag kan tyvärr inte lägga upp någon bild men ni klarar er nog till jag kommer hem och tar en bild på det. än en gång så hoppas jag att ni har det bra i svergie eller varni nu e.

I Girvan och hänger

Publicerad 2012-07-05 13:23:00 i Vardag

Just nu är jag antagligen i Girvan och hänger. Det är en liten stad vid gustan av skottland. Det var här mamma föddes och väte upp. Jag och Harri (min systar heter inte Harri jag bara kallar henne det) har även bott här med mamma i tre månader och gått i skola. Vi kommer att äta middag hos en familj här som vi eller i alla fall mamma har känt väldigt länge. Mamman i den familjen tog nämligen hand om mormor och morfar innan dom dog. Hoppas att ni har det bra i sverige. :) Eller där ni än är.
Gammal bild som jag ritade lite halvhjärtat på datorn

Ut i världen

Publicerad 2012-07-04 13:14:30 i Vardag

Om tre timmar så komemer jag, mamma och Harri att vara på väg mot storbrittanien. Jag är glad men ändå inte. Jag menar jag var på kollo i 10 dagar sen fick jag vara hemma i typ 6 dagar och nu ska jag iväg igen. Jag kommer att sakna att sitta vid datorn och blogga.
Till skillnad från min syster så har jag packat klart och har lite fri tid innan vi åker. Jag tror att jag ska fixa lite tidsinställda inlägg så att ni inte blir helt utan mig. ^w^ Som sagt kommer jag att vara borta i en vecka på jag kommer hem på onsdag sen eftermiddag. Jag hoppas att ni har det bra och att ni fortsätter att ha det bra. Hehe.. Det där blev lite konstigt... <.<
Skottland ♥

Jag har inte varit i Skottland på 3 hela år! O.O

MIN KAMERA FUNKAR IGEN! Mina känslor går inte att beskriva med ord

Publicerad 2012-07-03 13:51:57 i Vardag

YEEEEEEEEY!!! Min kameras minneskort har varit "skrivskyddat" i flera månader och jag har inte kunnat ta några bilder. Men nu har jag fixat det! Inte för att den är speciellt bra (kameran är inte alls bra) men det är ju en kamera endå. Och jag fixade den vid rätt tillfälle. Imorgon åker ju jag till storbrittaninen! Det ska bli mycket trevligt. Ledsen att jag inte har berättst det innan men jag har haft mycket att tänka på. Det är jag min syster och min mamma som åker. Pappa ska stanna hemma och jobba. :P
Under en veckas tid kommer vi att besöka: Girvan (Där min mamma föddes och växte upp), London, edingburrah (jag har ingen aning om hur det stavas) Och kanske några andra ställen. Jag är inte så säker. jag ska jag återgå till packningen. Vi försöker att packa aå lite som möjligt så att vi kan shoppa mycket när vi är där. ^^ smart va?
Löv....
Datorn som jag bloggar på
Två understtykningspennor

Skansen

Publicerad 2012-07-02 18:06:50 i Vardag

Nu är jag hemma igen! Det var faktiskt roligare än jag tänkt mig på skansen. Jag ahr ju varit där förut men du var jag väldigt liten. Vi var och tittade på nästan alla djuren. När vi var vid björnarna så kunde jag först inte se dom. När min syster såg att jag inte hade hittat dom pickade hon mig på axeln och pekade nedåt. Och där låg alla 4 (tror jag) bjönrarna i en cirkel runt ett träd och vilade. Det var verkligen jätte gulligt! Det är svort att tro att dom är så farliga.
Om du har varit på skansen så vet du nog att vissa djurs burar är väldigt små. Ett av dom djuren som haft väldigt trångt är sälarna men nu ska dom tydligen få en större och bättre bur. När jag såg det så blev jag super glad! :D
Nu ska jag nog fortsätta mitt sökande efter en sida där man kan se alla vampire diaries gratis och enkelt. Om ni råkar veta en sida där man kan göra det så får ni gärna dela med er av en länk. ^^
Jag äslakar verkligen den här AMV:n. HÄR är en länk till skaparens blogg :)

Skansen med mamma

Publicerad 2012-07-02 11:59:46 i Vardag

Imorse när jag satt och övade på hiragana så kom min mamma och frågade: Astrid vill du åka till skansen med mig? Jag såg nog ut lite såhär: ?.?
Mamma påminde lite av ett litet barn som ville se alla dom stora djuren. Hihi! Nu ska jag gå och byta från pyamas till lite bättre "gå ut kläder". Jag berättar om utflyckten när vi kommer hem igen ^o^

Ögoninflammation

Publicerad 2012-07-01 12:14:01 i Vardag

Jag har ögoninfammation och det är inte alls kul. jag har haft det förut men det gör mer ont nu än vad det gjorde då.
Min syster kommer hem från peace and love idag. Det ska bli väldigt trevligt. ^^ Och det det bra stannar inte där. Min halv syster kommer också hem från peace and love idag så hon kommer att följa med Harri hit :D super trevligt! Det känns som att jag inte har treffat henne på typ hundra år. Hehe men jag tror inte att det var så länge sen. Nu ska jag nog gå och fortsätta städa mitt rum. Eller så stannar jag här och tittar på anime. ♥.♥
Så ser jag ut när jag får reda på att skolan började för en timme sen.

Om

Min profilbild

Astrid

Hej och välkommen till min lilla blogg. Jag som skriver här är en anime och manga älskande tjej som gillar att rita och dansa. Jag går på fotboll (vilket är lite ologiskt efter som att jag gillar dans mer) och jag går i skolan (vilket inte alls är konstigt). I den här blogggen tipsar jag om bra anime och lite annat som jag kan kommas tänka på. ^^ Jag hoppas att du gillar och följer den här bloggen. ❤

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela