Mew Pudding

♥ Kon'nichiwa♥

Cute!

Publicerad 2012-06-30 12:57:39 i Vardag

Kolla vilka söta bilder jag hittade på tumblr!

Happy song

Publicerad 2012-06-28 22:45:14 i Vardag

Jag blir alltid glad när jag lyssnar på den här låten ^w^
Jag är ledsen för den låga upptaderingen men det har varit lite strul med internet på mitt konto så nu är jag inne på vårat gäst konto och klickar.
Här får ni en lite random historia: I förrigår när jag var nerevid konsum och skulle köpa snacks till vilkendagdetänvar myset så såg jag att man kunde köpa två stycken marabou premium för 30 kr. Så jag köpte en mint och en apelsin. Eller det är i alla fall vad jag trodde! När jag kom hem så var jag super stålt för att jag hade gått ner till konsum frivilligt och köpt godis. Men så såg jag det! Det var inte en marabou premium apelsin jag hade köpt, det var en marabou premium citron! Men när vi smakade så var den faktiskt ganska god ^^

Ny manga

Publicerad 2012-06-27 17:59:19 i Vardag

Nu har jag varit i globen och köpt lite olika saker. Men den saken som jag vill presentera här på bloggen är nämligen första boken i en manga serie som heter Naruto. Det fanns bara en kvar av ettan så jag köpte den. Tyvärr så fanns inte 2:an eller 3:an, bara 4,5,6, och typ 40... >.<
Jag har inte lästa så speciellt långt på Naruto men den verkar jätte bra. Nu ska jag återgå till läsandet. ^.-*

Godmorgon på er!

Publicerad 2012-06-26 11:53:14 i Vardag

Jag vaknade för några minuter sen och upptäckte att jag var helt själv i lägenheten. Min syster har åkt iväg till en festival i Borlänge som heter Peace and love och mina föräldrar är på jobbet. Det är bara jag och katten hemma. Jag tror jag ska gå in i köket och skrapa ihop en liten lunch snart. Jag är verkligen vrål hungrig efter all den här sämnen. Jag brukar typ vakna vid ca 9. =.=  Mina planer för idag är att softa i soffan med en bok i handen och eventuelt så jobbar jag lite på min japanska. Om du inte redan visste det så försöker jag lära mig själv japanska. Det går lite upp och ner, men jag ahr hittat en super bra blogg om man vill lära sig japanska. Den heter Yapano.
hoppas att ni får en bra dag ^o<

Hemma med MLP

Publicerad 2012-06-25 16:14:16 i MLP

Nu är jag hemma från kollo! Eller, jag kom he,m igår men jag avr så trött att jag gick och la mig på direktien. ^w^
Jag tänkte bara lägga upp det 4:de avsnittet av MLP innan jag fortsätter kolla på iron man. Den är super bra! ^^

Kollo

Publicerad 2012-06-15 07:52:43 i Vardag

Nu ska jag om några minuter ge mig av till tunnelbanan oc åka till någonstans där jag ska gå på bussen som går till mitt kollo. Eller inte mitt kollo men jag ska dit. Jag ann inte blogga igår för jag hade fult upp med att packa och att vara inne i stan med melliz (mellan stadie värksamheten på min skola). :)
Nu måste jag gå innan vi blir försenade. Hejduu! Vi ses pm 10 dagar! ^o^ ♥

Sista skoldagen

Publicerad 2012-06-12 09:31:43 i Vardag

Idag är det den sista riktiga skoldagen för mig. Eller, man kan inte riktigt säga att det är riktig. Vi börjar klockan 9.45 i aulan där vi ska titta på en hemlig film (igen vet vad det är för film). OCh sen ska vi gå upp i korridåren och ha ett litet avskeds disco. Mycket trevligt. Imorgon så är det bara avslutning och sen så är det SOMMARLOV!!! YEEEEEY! Happy, happy! Men jag får inte vila så länge för två dagar efter skolavslutningen (den 15:nde) så ska jag och min kompis åka på kollo. Det heter anton vassbergs dans kollo eller.... äh, det v ar ett konstigt namn i alla fall.
Jag har ju aldrig dansat på riktigt någon gång i mitt liv så det här kommer att bli en ny upplevelse för mig. Jag hoppas bara att jag inte gör bort mig totalt! Hihi. Jag hoppas att ni får en bra dag. Här hos mig är det lite monligt men det försvinner nog :)
Några bilder på min skola:

Shopping

Publicerad 2012-06-09 17:36:05 i Vardag

Idag har jag och mamma varit inne i stan och köpt alla saker som jag behöver när jag ska åka till kollo. Det är ju mindre än en vecka kvar. Och ännu mindre till den 13:de när jag slutar skolan! YEEEY! Summer here i come!
Dom nya sakerna för idag blev:
  • ett nytt regnställ som är 4 storlekar för stort.... xD
  • ett par ballerina och ett par sandaler
  • en klänning
  • ett par tights
  • en jump suit
  • en blå jättefin kjol
  • en vit blus
  • srumpor
  • ett par shorts
  • en ficklampa
Jag behövde egentligen inte allt det där men det liksom bara kom... Nu är jag hur som helst slut efter allt vandrande. jag tänker bara slappa och äta godis resten av dagen. :)
gammal bild

MLP episode 3

Publicerad 2012-06-07 16:37:19 i MLP

Jag kunde inte hålla mig längre! Här får ni episode 3:

Achuuu!

Publicerad 2012-06-06 11:53:40 i Roligt

Hihihi! Kolla vad jag hittade!

MLP episode 1

Publicerad 2012-06-06 09:04:15 i MLP

Okej, Här får ni det första avsnittet av MLP (my little pony). Det är lite smått barnsligt men efter som att det är första avsnittet så måste alla träffas och sånt där.
(Det är ett dubbel avsnitt.)

Ny kategori!

Publicerad 2012-06-06 08:46:07 i MLP

Jag har bestämt mig för att jag ska börja med en ny ketegori som ska heta MLP. Och det står för: My Little Pony. Okej i det här tillfället är du nog lite mistänksam men jag kan säga att det inte är så barnsligt som du tror. Eller ibland kan det vara det men långt ifrån hela tiden. Det finns faktiskt unga vuxna killlar som gillar MLP. ^o^
Så en gång i veckan kommer jag att lägga upp ett nytt avsnitt. Eller kanske mer vi får se. Och om det är ett dubbel avsnitt så kommer jag såklart lägga upp båda sammtidigt. Jag hoppas att ni ger MLP en chans för det är faktiskt bra. Och om ni inte vågar för att om folk får reda på det och tycker att ni är konstiga så tänk så här: Om dom inte acepterar mig för den jag är så är dom inte riktiga vänner. Det är så jag brukar tänka för att stärka mitt självförtroende. :)
My little pony

Ny rosett!

Publicerad 2012-06-05 17:51:38 i Vardag

Idag var jag skolpolis ute i spöregnet. Jätte trevligt...
när jag kom till skolan så fick jag en lite sen födelsedagspresent av min kompis Mai. Den är jättefin tycker jag ^.^ Här får ni en liten bild:

Fin va?

TJA!!

Publicerad 2012-06-05 12:51:00 i Vardag

jag är i skolan nu och borde egentligen inte göra det här men hej på er!!

PS.
jag skriver på en skol dator.... O.O

Gomen!

Publicerad 2012-06-04 22:07:00 i Vardag

förlåt att jag inte har bloggat så mycket den senaste tiden men jag har lite av en blogg torka. Jag tror att den är på väg bort men jag är inte så säker. Jag får väll se till att förbättra mig heöt änkelt. :)
Bamboo blade ♥

Lucky star

Publicerad 2012-06-01 20:34:14 i Vardag

Det känns som att det var ett tag sen jag tipsade om anime så jag gör det nu.
Och dagens tips är: Lucky star
klicka på bilden eller HÄR för att se serien
Det är lite kul för dagen innan min födelsedag så började jag titta på serien och sen så dagen efter så bara får jag mangan! Hahah. Fast den är ju på japanska så det kommer att ta hundra år att läsa den....
Så här ser boken ut:
Sayonara!

Om

Min profilbild

Astrid

Hej och välkommen till min lilla blogg. Jag som skriver här är en anime och manga älskande tjej som gillar att rita och dansa. Jag går på fotboll (vilket är lite ologiskt efter som att jag gillar dans mer) och jag går i skolan (vilket inte alls är konstigt). I den här blogggen tipsar jag om bra anime och lite annat som jag kan kommas tänka på. ^^ Jag hoppas att du gillar och följer den här bloggen. ❤

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela